Négy ok, hogy foglaljon egy nyaralás utazás !

Kontinentális Európában az egyik legnépszerűbb üdülési célpontok a világon. Azonban, hogy népszerűsége között oszlik szereti a Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Spanyolországban. Más országok nem kap egy pillantást, annak ellenére, hogy ugyanolyan jó. Vegyünk Svájc példaként. Akkor szinte biztosan hallott róla, de már valaha is? Még jobb, már valaha úgy megy? A válasz valószínűleg nem, de ez az egyik legjobb ország, hogy látogassa meg az egész Európában. Ha nem hiszem, hogy vessen egy pillantást a következő.

A Luxury

Mit gondol, ha úgy gondolja, Svájc? A legtöbb ember számára ez a luxus. Minden a svájci do homály fedi luxus. Mindenki ismeri a svájci termékek, amelyek a legjobb a világon, mint a svájci órák. Nos, ami áthatja az egész országban.

B.-2009

Szállodák Svájc majd robbantani a fejedben, különösen akkor, ha megy a Bern vagy Zürich. És, az éttermek és éjszakai élet is nagyon felső osztály. Lehet, hogy ez egy kissé hatásvadász, de az ország valahogy sikerül tartani a finom egyensúlyt. Érdemes megjegyezni, hogy meg kell fizetni a luxus, hanem a svájci út nem olcsó. Menj csak, kényeztesse magát !

Az éjszakai élet

Beszél az éjszakai élet, nincs túl sok jobb éjszaka ki Európában. A nagy dolog a svájci hogy azok már minden eshetőségre. Ha keres egy csendes italt, akkor talál egy szép bár felhúzott egy csendes sikátorban. Vagy, akkor irány a koktélbár, ha akarsz valamit élénkebb.

Udi h Bauman-2011

 

És minden a Clubbers, ne essen kétségbe, mert a svájci take szórakozóhelyekre komolyan. Sőt, azt gondolom, hogy minden este, hogy véget ér a napkelte előtt egy rossz éjszakát!

A sokszínűség

Egy dolog Svájc az, hogy változik városonként. Mert osztja határos Olaszország, Franciaország és Németország, van egy keverék minden kultúrában. A többség a helyiek, például németül beszélnek. De vannak zsebek helyen, hogy beszél franciául, és néhány, olaszul beszélnek. A városokban is tükrözik a határon, hogy Svájc felett. Ticino a város déli részén az ország, amely olyan, mint egy régi iskola olasz város délről. Ha ez nem úszik a csónak, akkor mehet a Lausanne és élni, mint a francia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.