Nappali dekor ötletek, hogy tükrözze a utazó szelleme

Ez talán igaz, hogy minden új háztartásbeli, hogy az, hogy az otthoni díszítő tűnik, hogy egy folyamatban lévő, de még inkább az utazók számára. Azt a fajta esnek mi derül néhány nappali ötlet talán eredetileg nem tervezi, hogy nem fel a nappali belső terekkel, táplálja a utazó szellemét és talán fizikailag is hajtja néhány emléktárgyak nem tud segíteni, de hogy vissza, mint te felfedezni egyre több a földön.

 Azok kocka lámpák, amelyek világítanak sok japán hálószoba talán tűnt olyan jó neked, hogy azt hitték, hogy a legjobban tenni a nappaliban például, esetleg egy bizonyos alvó kanapéval csak illeszkedik a nappali bútorok, így elhatározta, hogy tesz ez a nappaliban is, bár soha nem használja azt ülve vagy alszik.
Boa-Franc-2011
Ez rendben van, de tényleg, és az egyetlen dolog, ami utazók különösen gond van igyekszik ellenállni a késztetésnek, hogy megtalálja a módját, hogy tükrözze, hogy utazik a módját díszíteni a nappaliban. Ne elfojtják, hogy – ez csak egy kifejezés a utazó szívét !
A kockázat ellenére az esetleg elakadás, hogy mi válik zsúfolt nappali miatt a vágy, hogy csak megtalálja a módját annak, hogy helyet minden egyes utolsó a emléktárgyak lehet, hogy gyűjtik az utazások során. Néhány festmény csak nem tartoznak a nappaliban, például, mint a két-tónusú is jellemző néhány más élelmiszer-ipari termékek. Egy ajánlatot, hogy a nappali szolgálja, mint egy ablak a gazdag világban az utazás, az egyik csak meg kell szem előtt tartani, hogy ez után még mindig egy nappali.
Tara Angkor Hotel-2011
Találtam magam küzd a végeredmény egy különösen speciális szörfdeszka, amely adott nekem ajándékba egy tengerentúli utazás, de tudtam, hogy el kellett menni a nappaliban. Az eltávolítás után ideiglenesen helyezze azt a raktárban, amíg tudtam kitalálni a módját, mert, hogy egy állandó visszatérése a nappaliba, végül kitalálta a megoldást, hogy kiderült, hogy igazán jól működik. Egyszerűen vettem két sörfök, amelyek a hasonló stílusú, de egy kicsit világosabb a színük, és aztán szerelt mindhárom magasan a falon.
Úgy néznek ki, nagyon jó, még akkor is, ha azt kell mondanom magamról, de ez az, ami kell ahhoz, hogy ezt akár a nappaliban, hogy tükrözze az utazó lélek, anélkül, hogy nézel ki, mint válnak hoarder – egy kis türelem és egy egész sok szempontból !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.