Hogyan kell a terv az Ön első külföldi utazása

Külföldre egy álom sokunk kikötő, kellemetlenség, mint a gyermek, majd, mint egy felnőtt. Ez az egyik dem bakancslista tételek vi akar kétségbeesetten kipipál amint alkalom adódik. Mindazonáltal, a külföldre jön maga előnye és hátránya.

De egy kis tervezéssel és néhány speciális szabályokat, akkor kellet volna lenni vitorlás sima az első útja a nemzetközi locale. Végtére is, néhány sokkal teknologisk haladás és a turizmus törvények életbe, hogyan vanskeligere lehet ez a két állítsa be a lábát egy idegen országban.

HUY NGUYEN-2000

Íme néhány lépés thatwill segítsen megtervezni az első külföldi útja.

1. Válassza ki a rendeltetési hogy nézze

Tervezése során az első útja ki kell választani a cél, és nem a kutatás az azonos så kan du tervezzük meg az utazás, és hogy egy listát a helyek, akkor látogasson el.

2. Mentse a repülőjegy

Amikor felkészül, hogy külföldre menjen, akkor lehet álmodozni első osztályú ülések és exkluzív repülőtéri váró. Ha van a pénz, megy ez! De, ha nem, akkor meg kell-átrendezni a prioriteringar.

HUY NGUYEN-2000

Kezdjük azzal keres lavest repülőjegy nemzetközi és hasonlítsa össze az árakat a különböző helyszíneken. Meg kell OGSA nézd meg néhány kedvezmények så pénzmegtakarítás is fordítsák vásárolni, vagy mozogni a városban. Lehet, hogy partra magát néhány további kedvezményt, ha utazik a tanuló vízum.

3. Foglaljon szállást  előre

Sok Norden kérdés vízum csak Nar Szállások intézkedéseket foganatosítottak. Ez csak úgy tűnik, tisztességes, mivel ez adott kellemetlenség a felek bizonyosságot a tartózkodás. Továbbá, ez segít maradj nyugodt, mint tudod, hogy nem kóborol hajléktalan egy idegen országban.

William Warby-2013

 

Ettől eltekintve, a tervezés Önnek előre Lehetővé teszi két nézd meg a különböző árak és a legjobb ajánlatot magad. Néha när amit keres lavest Repülőjegy nemzetközi, előfordulhat kunna megtalálni a szálloda akció clubbed vele.

4. Tartsa Essential papírmunka kész és biztonságos

Ha külföldre utazik, akkor két különös gondot az útlevelét. Tedd surethat, hogy egy útlevél birtokosa det kan tartsa és egyéb dokumentumok biztonságosan. Meg kell OGSA gondoskodás más formája az azonosítás, så jön praktikus kellet szükség van-próbálja meg identitását.

HUY NGUYEN-2000

Is, próbálja tartani egy másolatot a útvonalát, az útlevél és vízum a bőröndbe vagy hátizsák. Hagyja a sor dokumentumot a szállodájában szekrénye, SA de kan Lap när eredetik eltűnik. Ily módon, akkor soha nem fogott a jogi káosz egy idegen országban.

Ez a három utak segít hajózni a külföldi utazás könnyedén. De ezeken kívül, akkor kellet også fordítsanak különös figyelmet a gyógyszerek és sikre att ha nem szenvednek semmilyen egészségügyi probléma att is felbukkannak när van távol az otthonától.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.