Hogyan juthat Nyaralás Olyan a Főoldal

Ez csak nekem, vagy nem az ideális tűnik a hosszú utat a távolságot! Most hallottam egy faj az ember, aki ne halmozzon éves szabadság és még kénytelen szabadság, mert túl sok? De ez egy nagyon furcsa és idegen fogalom számomra. Mindig is akár negatív, amikor az éves szabadság vagy én megtalálható kiterjeszteni fizetés nélküli szabadságra. Mottóm mindig is volt: az élet túl rövid ahhoz, hogy gyűlnek hagyja!

De néha ez a felhatalmazás helyezheti bennünket lelkes kalandorok egy kicsit talány. Igen vannak éves életünkben, amikor tölteni az összes pénzünket csavarogni a világon, de van olyan is, hogyan tedd .. száraz időszakok? Tudod, az évek, amikor vállalják a felújítási vagy talán hozzá, hogy a fiasítás vagy időbe telik le a munka, és csak nem az a fajta cash flow szükséges ugrani egy síkban Európába.

Még mindig úgy gondolom, az élet túl rövid ahhoz, hogy gyűlnek az éves szabadság, és így meg kell gondolni és tervezni kreatív! Az egyik legnagyobb kihívás, hogy megalapozott Ausztráliában hiánya miatt az alapok nemzetközi utazás természetesen az a tény, hogy a megélhetési költségek itt is igen magas. Nem lehet csak foglalni last minute hétvégére vagy közúti utazás északra a Whit vasárnap, mert a) az üzemanyag drága és b) szállás őrülten drága. De vannak kifejezetten módja annak, hogy e napokon érzi anélkül, hogy elszakadna a költségvetést, és fedezze fel néhány saját gyönyörű kertben egyszerre. Itt van néhány forró tipp:

Split the Kipper-2011

Előre tervez. Ha meg tudja tervezni néhány hétvégéken kívül csúcs üdülési időszakokra, akkor megment egy csomó pénzt a szállás költségeit, és akkor van bőven több lehetőség közül választhat.

Használja Airbnb. Ez a szálláshely szolgáltatás valóban megváltoztatta az utazom. Én használtam, termékenyen egész Európában és otthon Ausztráliában és bebizonyosodott, hogy nem csak a megbízható és ésszerű, de ez egy nagyszerű módja annak, hogy szerezzen a helyi tudás a helyen meglátogatott.

Couch szörf ! Couch szörfözés egy nagyszerű módja annak, hogy ingyen utazhatnak (a szó szoros értelmében összeomlik valaki “kanapé” vagy pótágyon). Ez is egy nagy utazó hálózat – halmozódhat barátok a világ minden tájáról.

Tanuld meg szeretni nagyoló meg! Camping olyan nagy utazási mód – különösen a család. Ha nem természetes lakókocsi, megtanulják, hogy tetszik! Kölcsönözzön fogaskerék családja vagy barátai, így van egy kis próbaüzem beruházás előtt a teljes beállítás. A gyerekek szeretik semmi sem jobb, mint a kaland kemping, így irány a bokor, vagy a strandon, és élvezze összekötő jellegét, és egyre vissza az alapokhoz. Ha elősegítheti a szeretet kemping a családban, amikor a gyerekek kicsik, akkor meg magad az egyszerű, élvezetes, olcsó, ünnepek, a többi az életét! És ha nem használják nagyoló, csak adja meg a rendeltetési bölcsen. Ellenőrizze, hogy a kemping jó lehetőség, mint a forró víz, WC, stb És mi baj lehetne? !

Split the Kipper-2011

Vegye át az irányítást a naptár! Mindannyian tudjuk, milyen mozgalmas életet kaphat. Mielőtt tudod, hogy a következő hónapokban átveszi a születésnapi bulik, keresztelők, családi összejövetelek és a munka eseményeket. Lehet minden lehet szórakoztató, de tudod, hogy mit felel meg … hónapos végtelen elfoglalt hétvégén, ahol csak nem tud elszabadulni. Számomra ez az egész a mérleg és előnyben nyaralás ideje. Akár akarjuk, hogy megússza a lányok, a partner vagy a család, az irányítást a naptár és foglaljon néhány hétvégén, ezért az valójában történik.

Még ha nincs nagy nemzetközi utazások a láthatáron, még mindig van valami igazán izgalmas és kifizetődő, ha megnéznénk a naptár és tudni, hogy egy romantikus hétvégére érkezik a jövő hónapban, és egy táborozás családi hónap után . Nagyon jó, hogy néhány spontaneitás – ha az időjárás is jó lesz, hogy miért ne ütközzön a nyílt úton, és üldözőbe a nap? De ne feledd, ha azt akarjuk, hogy a szabadságát a része az életmód meg kell előre tervezni, és fontossági sorrendbe!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.